kisboltoknagy meglepik borito

 

 

Több és motiváltabb vevőt szeretnél anélkül, hogy rámenne a gatyád is? Csatlakozz TE is az ország legnagyobb, kisvállalkozókat támogató játékához, és növeld a vállalkozásod forgalmát havonta megújuló promócióinkkal. 

Forgalmat növelünk! 

 

A támogatás célja és ideje

A Magyar kis és középvállalkozások vásárlóösztönző, és forgalomnövelő támogatása, átlagos kosárérték növelés, vásárlótoborzás.

A támogatás időtartama 1 év.

A Támogatás célja, hogy folyamatos, forgalomgenerálással járó promóciókkal, akciókkal, ajándékokkal segítsük a hazai kisvállalkozók munkáját, és azoknak a vállalkozásoknak is legyen esélyük az életben maradásra, akik nem tudnak évente több százezer forintot szánni vásárlóösztönzésre, és reklámra.

Támogatott vállalkozások köre

Magyar tulajdonú kiskereskedelmi üzletek, webáruházak, vendéglátóhelyek, szolgáltatók, szállásadó helyek, stb.
Nagyobb lélekszámú településeken, 4000 lakosonként, és tevékenységenként 1 üzlet kaphat támogatást úgy, hogy a támogatott vállalkozások között min. 800 m távolságnak kell lenni. 4000 lélekszám alatti települések esetén, tevékenységi körönként maximum 1 vállalkozás kaphat támogatást.

Támogatás leírása

A Köszönömabc.hu minden hónapban Wellness hétvégékkel, és több százezer forint értékű ajándékkal jutalmazza a Magyar vállalkozások vásárlóit, egy országos promóció kertein belül, hogy többet vásároljanak Magyar vállalkozásoknál.

Promócióban való részvétel feltétele: A vásárlóknak el kell költeniük min. 3000 Ft-ot a Promóciókban részt vevő támogatott vállalkozásoknál, és kapott bizonylat sorszámát feltölteni a www.koszonomabc.hu weboldalon. A Köszönömabc.hu minden hónap első hétfőjén sorsolás útján választja ki a havi ajándékok nyerteseit.

A promóciók ajándékai: A promóciókban kisorsolt ajándékokat a Köszönömabc.hu biztosítja.

 • Teljes marketing támogatás INGYENES promóciós plakát minden hónapban az új ajándékokkal
 • "Nálunk is nyerhetsz a vásárlásaiddal" ajtómatrica
 • 500 db promóciós szórólap
 • 300.000 Ft értékű HOTEL ajándékutalvány 5000 Ft-os címletekben, amelyet azonnali ajándékként szétosztható a legjobb vásárlói között.

 

előnyök vállalkozóknak 

 

 • Mi adjuk az ajándékokat, hogy a vásárlóid többet költsenek nálad. Minden nap Wellness hétvégékkel, és több százezer forint értékű ajándékkal motiválhatod a vevőidet.
 • Ha naponta csak 10 vásárlód költ 300 Ft-tal többet, mert szeretné megnyerni valamelyik ajándékunkat, akkor az több mint 1.000.000 Ft plusz bevétel neked minden évben.
 • Több, és motiváltabb vásárlód lesz. A vásárlók eddig több Milliárd forintot hagytak vállalkozó partnereinknél a nyereményjéátékaink miatt.
 • Kizárólagosságot kapsz. 1 településen belül 4000 lakosonként és tevékenységenént 1 vállalkozás csatlakozását engedélyezzük. Itt nincs konkurencia
 • Teljes marketing támogatás. 

 

szoroanyagok2019 

  

Vállalkozók véleménye

 

Kellett valami újdonság, aminek a Vevők is örülnek. Az elvárásainkat felülmúlta, a cég nagyon korrekt. A változatos és igényes ajándékok a vevőinket is további vásárlásra ösztönzi, így nálunk célhoz ért a program!Köszönjük! :-)"

Jánoki Veronika - Zalakomár - Jánoki Csemege

„Nagyon korrekt csapat! Vállalkozásunk marketingjéhez nagy mértékben hozzájárultak, és csak kedvező tapasztalatokról tudok beszámolni. Ajánlani tudom partnereinknek, és minden hazai kiskereskedőnek, vállalkozónak! "

Lapp Edit - Kaposvár - Pamacs Állateledel boltok

"Remek lehetőség kis üzleteknek, hogy ők is megköszönjék vevőik bizalmát. Aki kételkedne benne, a lehetőség valósi, ahogyan az ajándékok is. Onnan tudom, hogy a mi ajándékcsomagjainkat is meg lehetett már nyerni."

Becsei Szeréna - Magyarspájz.hu

"A programot azért tartom kiváló kezdeményezésnek, mert így alacsony költséggel olyan marketing támogatást kap az üzletem, amelyet ilyen módon saját erőből nem tudnék megoldani. Ugyanakkor előnyös a vásárló számára is, mert kevés időráfordítással nyereményekhez juthat, egyszerűen csak a vásárlásait igazoló nyugták felhasználásával."

Tárkányi Gyöngyi - Kisvárda - Gólya ABC, Hármasúti ABC

"Teljesen korrekt,nálunk működik,a vevőink szeretik,már többen nyertek. "

Kudron Viktória - Szentes - Viki Virág-Ajándék

 "Ez komoly ám, és javasolt időben észbe kapni, mert egy térségből egy szakmabeli, oszt slussz.

 

Kinek ajánljuk?

 

 • Minden vállalkozónak, aki szeretne több vásárlót és nagyobb forgalmat.
 • Helyi üzleteknek, szolgáltatóknak, webáruházaknak, akik minimális költségekkel szeretnék reklámozni a vállalkozásukat.
 • Elfoglat vállalkozóknak, akiknek nincs idejük minden hónapban új akciókat kitalálni.

 

mennyibe kerül?

 

 A vásáróösztönző promóciók INGYENESEK! Amennyiben jogosult vagy a támogatásra, és még nem előzött meg egyetlen konkurensed sem, mindössze egy egyszeri adminisztrációs díjat kell fizetned, amely 19.900 Ft/üzlet.

nálunk is nyerhetsz kep

 

Egyszeri adminisztrációs díj tartalmazza: 19.900 FT + Áfa

- 1 évig a te vásárlóid is megnyerhetik a havi ajándékokat

- Minden hónapban új plakát új ajándékokkal

- 500 db szórólap + ajtómatrica az induláshoz

- 300.000 Ft HOTEL utalvány (60 x 5000 Ft)

 

kérem a támogatást!

button regisztralom-a-vallalkozasomat 

 

 

Kérdéseid vannak?

 

 

 

 

 

 

kereskedoi11

 • Kiss Tamás
 • Telefon: 06-20-260-9506  
 • Munkanapokon: 09:00-17:00
 • Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.