koszonomabc-header-text-05

 Forgalomnövelő támogatás kisvállalkozóknak.

 

Helyi üzleteknek, webáruházaknak, vendéglátó helyeknek, szolgáltatóknak, és minden Magyar vállalkozónak, aki kedvezmények NÉLKÜL szeretné motiválni a vásárlóit, és növelni a bevételeit.

 2014-óta támogatja azokat a vállalkozásokat, akik szeretnék Wellness hétvégékkel, és havonta több százezer forint értékű ajándékkal motiválni a vásárlóikat, de anyagi, vagy más okok miatt, ezt nem tudják megtenni.

 

"Promócióinkkal évente akár több millió Forinttal növelheted a vállalkozásod forgalmát. "

 

Ismerd meg kisvállalkozói közösségünket, és tudd meg hogyan tudod a lehető legkisebb költséggel, a legnagyobb forgalmat elérni, kedvezmények NÉLKÜL!

 

1000 nyerő üzlet

 

Promócióink eddig több mint 1.000.000.000 Ft-tal növeltük kisvállalkozó partnereink forgalmát.  

 

 button tovabb-a-reszletekre

 

Vállalkozók véleménye

 

Kellett valami újdonság, aminek a Vevők is örülnek. Az elvárásainkat felülmúlta, a cég nagyon korrekt. A változatos és igényes ajándékok a vevőinket is további vásárlásra ösztönzi, így nálunk célhoz ért a program!Köszönjük! :-)"

Jánoki Veronika - Zalakomár - Jánoki Csemege

„Nagyon korrekt csapat! Vállalkozásunk marketingjéhez nagy mértékben hozzájárultak, és csak kedvező tapasztalatokról tudok beszámolni. Ajánlani tudom partnereinknek, és minden hazai kiskereskedőnek, vállalkozónak! "

Lapp Edit - Kaposvár - Pamacs Állateledel boltok

"Remek lehetőség kis üzleteknek, hogy ők is megköszönjék vevőik bizalmát. Aki kételkedne benne, a lehetőség valósi, ahogyan az ajándékok is. Onnan tudom, hogy a mi ajándékcsomagjainkat is meg lehetett már nyerni."

Becsei Szeréna - Magyarspájz.hu

"A programot azért tartom kiváló kezdeményezésnek, mert így alacsony költséggel olyan marketing támogatást kap az üzletem, amelyet ilyen módon saját erőből nem tudnék megoldani. Ugyanakkor előnyös a vásárló számára is, mert kevés időráfordítással nyereményekhez juthat, egyszerűen csak a vásárlásait igazoló nyugták felhasználásával."

Tárkányi Gyöngyi - Kisvárda - Gólya ABC, Hármasúti ABC

"Teljesen korrekt,nálunk működik,a vevőink szeretik,már többen nyertek. "

Kudron Viktória - Szentes - Viki Virág-Ajándék

 "Ez komoly ám, és javasolt időben észbe kapni, mert egy térségből egy szakmabeli, oszt slussz.

 

kereskedoi11

  • Kiss Tamás
  • Telefon: 06-20-260-9506  
  • Munkanapokon: 09:00-17:00
  • Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.