Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Kiss Tamás ev 4183 Kaba Bocskai u. 1/b adószám: 67761520-2-29 nyilvántartási szám: 50715369 Bankszámlaszám: 11773384 02048770 OTP Bank  mint szolgáltató, (továbbiakban Szolgáltató). Honlap: www.koszonomabc.hu, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , tel.: 0620-2609-506

1./ Megállapodás tárgya:

A megállapodás a "Köszönöm ABC" Programban való részvétel, mint nyugta, számla beküldőhely. Valamint az ehhez kapcsolódó a www.koszonomabc.hu oldalon elérhető Partnerek kínált szolgáltatások igénybevételéről szól, az 1. sz. mellékletben meghatározottak szerint. 

A "Köszönöm ABC" Program egy havonta megújuló vásárlásösztönző program, ahol a Hazai Kisvállalkozók lehetőséget kapnak, hogy a Köszönöm ABC Program vásárlásösztönző eszközeit használják a saját forgalmuk növelése céljából. A promóció részleteit a Játékszabályzat tartalmazza.

1.1/ A Promócióban részt vevő üzletek számának meghatározása.

Egy településen belül, ugyanazon tevékenységgel foglalkozó vállalkozások száma korlátozva van. 1 településen belül, ugyanazon tevékenységgel foglalkozó vállalkozások 25%-a lehet Köszönöm ABC Partner, amennyiben a település lélekszáma nem éri el a 4000 főt, tevékenységenként 1 üzlet jelentkezést engedélyezzük. 4000 fölötti lélekszám esetén, 4000 lakosonként, és tevékenységenként további 1 üzlet jelentkezést engedélyezzük.

1.2/ A Köszönöm ABC Program célja.

A "Köszönöm ABC" (Program) célja, a  kiskereskedelmi partnerei értékesítésének, valamint a fogyasztói elégedettség növelése. A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy az értékesítés növelésére irányuló eszközeit (nyereményjátékok), és ezek részvételi szabályait szabadon változtassa. A Program indulásakor a Szolgáltató meghatározott értékű vásárláshoz (3000 Ft) kötött nyereményjátékot indít. A Program és a nyereményjáték részletei megtalálhatóak a csatolt mellékletben. 

2./ A Promóciókban való részvétel .

A szolgáltatás igénybevételének feltétele a Kereskedői Jelentkezés kitöltése. A Kereskedői jelentkezést követően a szolgáltató minden esetben megvizsgálja, hogy a Jelentkező Üzletben a Promóció elindítható-e. A Szolgáltató a jelentkezést visszautasíthatja!

A Programban való részvéttel éves díja: 19.900 Ft/üzlet

A Promóciókban való részvétel a Kereskedői Jelentkezés jóváhagyásától, 1 évig tart. Ez idő alatt a vállalkozó által kiállított 3000 Ft fölötti bizonylatok részt vehetnek a havi promóciókban, és igénybe veheti a Köszönöm ABC program egyéb szolgáltatásait  - Hotel ajándékutalvány promóció, hirdetési felület, amelyet a médiaajánlat tartalmaz. Az éves díj tartalmaz: 1 db ajtómatricát + 500 db szórólapot + 300.000 Ft értékű HOTEL ajándékutalványt.

 

Szóróanyagok

szóróanyagok 2017 1

Amennyiben a Partner több üzletében is szeretné regisztrálni a www.koszonomabc.hu oldalon, úgy a szolgáltató minden üzlet esetében megvizsgálja, hogy a jelentkezés feltételei teljesíthetők-e. 

A Promóciókban valórészvétel  ideje alatt a Partner használhatja a „Köszönöm ABC" Partner elnevezést, a www.koszonomabc.hu/partnerek , és a www.koszonomabc.hu/webaruhazak menüpontban feltüntetett üzletein, az üzletekben kiállított bizonylatok részt vehetnek a www.koszonomabc.hu Promócióiban. 

2.1./ Fizetés módja:

A promóciók ideje alatt a Partnernek lehetősége van a promóciókhoz kapcsolódó szóróanyagokat megrendelni, valamit hirdetési felületet vásárolni a www.koszonomabc.hu oldalon. A megrendelt szóróanyagok, és szolgáltatások díját, a partner átutalással, utánvéttel egyenlítheti ki.

A fizetés teljesítését követő 3 napon belül, a szolgáltató elektronikus számlát állít ki, amelyet emailben juttat el a partnernek, a kereskedői jelentkezés során megadott email címére.

3./ A Szolgáltató kötelezettségei és jogai

A www.koszonomabc.hu, és a "Köszönöm ABC" Program kizárólagos tulajdonosa Kiss Tamás ev. Minden a programhoz tartozó szolgáltatást kizárólag a Szolgáltató és megbízottja, Tallódi Márk ev. értékesíthetnek. A Szolgáltató vállalja, hogy a programmal kapcsolatos minden információt, és marketing anyagot biztosít a Partnernek. Biztosítja a program lebonyolításához kapcsolódó összes kommunikációs anyag használatát. A Szolgáltató vállalja továbbá a www.koszonomabc.hu oldalon meghirdetett Nyereménysorsolások minden beszerzési, adózási, jogi, adatvédelmi, fogyasztóvédelmi adminisztrációját és költségét.

4./ A Partner Kötelezettségei és jogai

A Partner vállalja a Nyereményjáték részleteinek megfelelő kommunikálását a vásárlói felé. Kiemelten fontos a vásárlók tájékoztatása arról, hogy számukra a részvétel a nyereményjátékokban egy előzetes regisztráció után elérhető (fogyasztó, és adatvédelmi okokból)! A regisztráció után a fogyasztó joga a meghatározott összeg (3000 Ft) feletti vásárlás regisztrálása. A Partner nem értékesítheti tovább a Nyereményjáték egyik elemét és szolgáltatását sem, ide értve a Programban való részvételét is. Megengedett a Partner részére bármilyen formájú pozitív tartalmú médianyilatkozat, amely a "Köszönöm ABC" Programhoz köthető, amennyiben a Szolgáltató írásban erre előzetesen engedélyt adott! Nem tartozik ide a különböző helyi kiadványokban feladott hirdetés, amely a Partner üzletét, vagy az üzlet szolgáltatásait népszerűsíti. Tilos a "Köszönöm ABC" Programot a megállapodás időtartama alatt bármilyen negatív színben feltüntetni. A Partnernek joga van a megállapodást felbontani (lásd: Felmondás)

Webáruházak esetében a partner köteles a "Köszönöm ABC" 300x150 px méretű webmatricáját elhelyezni a regisztrált oldalain, és cél url-ként megadni a www.koszonomabc.hu/program linket.

5./ Jelen szerződés határozatlan időre szól.

6./ Regisztráció

Ahhoz, hogy Ön igénybe vehesse a szolgáltatást, ki kell töltenie a www.koszonomabc.hu oldalon található Kereskedői jelentkezést. Itt fel kell tüntetni a cégére, önmagára vonatkozó valamennyi aktuális információt. A regisztráció nem jelent automatikus szerződéskötést. A szolgáltató a megadott adatok alapján ellenőrzi, hogy van e már ugyanazon tevékenységgel foglalkozó "Köszönöm ABC Partner" az új regisztráló üzletének közelében, és ez esetben a részvételi szándékot visszautasíthatja.

7./ Felmondás

Jelen szerződés a Partner részéről, előzetes írásban történő bejelentés után bármikor indoklás nélkül felmondható. A felmondási szándékát az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   email címre juttassa el. A felmondás utána a Partner üzleteiben kiállított nyugták, számlák nem vesznek részt a www.koszonomabc.hu nyereményjátékaiban.

Amennyiben a Szolgáltató a rendelkezésre álló információk alapján úgy véli, hogy a Partner megszegi a megállapodás 4./ Partner kötelezettségei és jogaira vonatkozó pontjában foglalt bármely feltételt, abban az esetben jogosult azonnali hatállyal felbontani a megállapodást. Ebben az esetben a Partnert a koszonomabc.hu weboldalon feltüntetett partnerek, üzletek közül a Szolgáltató jogosult törölni, és a nyereményjátékból kizárni, a weboldalon ezzel kapcsolatos tájékoztatás feltüntetése mellett.

8./ Adatvédelem

A Partner a szerződés aláírását megelőzve a Szolgáltató honlapján történt regisztráció során megismerte, és elfogadta az adatkezelésről szóló nyilatkozatot.

9./ A megállapodásban nem rögzített kérdésekben a Ptk. és a vonatkozó jogszabályok az irányadóak.

 

1.számú Melléklet

"A Köszönöm ABC" Program

A "Köszönöm ABC" Program a magyarországi kiskereskedők, és szolgáltatók vásárlásösztönző eszköze. A résztvevő kereskedők egységes marketing eszközökkel ösztönzik a vásárlóikat, ezzel növelve a fogyasztói elégedettséget, és bevételeiket.

A Program egy eszköz azoknak a kisvállalkozásoknak, akik fontosnak tartják a vásárlóikat. Célja, hogy a piac legkisebb szerepője számára is megfizethető, és folyamatos forgalomgenerálással járó Promóciókkal segítsük a Hazai kisvállalkozók munkáját. Fontos számunkra, hogy az egész Program egyszerűen használható, és érthető legyen mindenki számára.

Elsődleges célunk a szerződött partnereink értékesítésének a növelése.

 

Nyereményjáték:

Amennyiben a www.koszonomabc.hu oldalon regisztrált vásárló meghatározott összeg felett vásárol (3000 Ft) bármelyik " Köszönöm ABC" Partnernél, lehetősége van a vásárlását regisztrálni a www.koszonomabc.hu  oldalon. Nem kell mást tennie, mint a megadnia az egyedi azonosítószámát, amelyet a vásárlói regisztráció során kapott, ill. a kapott blokk, nyugta, számla sorszámát, és megnyomni az elküld gombot. Fontos, hogy a beküldés után a következő sorsolásig a blokkot őrizze meg, mert ezzel tudja igazolni, hogy jogosult a nyeremény átvételére! A nyereményjátékkal a vállalkozó partnereinknek semmi dolga, adminisztrációja, egyéb költsége nincs. 

Kereskedői oldal:

A www.koszonomabc.hu  oldalon belül biztosítunk egy üzleti felületet a partnereinknek. Itt megtalálják azokat a szolgáltató partnereinket, akik kedvezményes ajánlatokat adnak a program résztvevőinek. 

A Köszönömabc.hu szolgáltatásait folyamatosan bővítjük. Minden újdonságról a Partnereink előzetesen értesítést kapnak.

Minden további kérdéssel keressen minket bizalommal az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email cimen.

 

Kiss Tamás

0620-2609-506

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

  • Kiss Tamás
  • Telefon: 06-20-260-9506  
  • Munkanapokon: 09:00-17:00
  • Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.