Kereskedői oldal

kisboltoknagy meglepik borito

 

Vállalkozói tájékoztató a videóban. KATTINTS! 

 

 button ingyenes-eloregisztracio

 

Több és motiváltabb vevőt szeretnél anélkül, hogy rámenne a gatyád is? Csatlakozz TE is az ország legnagyobb, kisvállalkozókat támogató játékához, és növeld a vállalkozásod forgalmát havonta megújuló promócióinkkal. 

FORGALOMNÖVELŐ TÁMOGATÁS! 

 

A támogatás célja és ideje

A Magyar kis és középvállalkozások vásárlóösztönző, és forgalomnövelő támogatása, átlagos kosárérték növelés, vásárlótoborzás.

A támogatás időtartama 1 év.

A Támogatás célja, hogy folyamatos, forgalomgenerálással járó promóciókkal, akciókkal, ajándékokkal segítsük a hazai kisvállalkozók munkáját, és azoknak a vállalkozásoknak is legyen esélyük az életben maradásra, akik nem tudnak évente több százezer forintot szánni vásárlóösztönzésre, és reklámra.

Támogatott vállalkozások köre

Magyar tulajdonú kiskereskedelmi üzletek, webáruházak, vendéglátóhelyek, szolgáltatók, szállásadó helyek, stb.
Nagyobb lélekszámú településeken, 4000 lakosonként, és tevékenységenként 1 üzlet kaphat támogatást úgy, hogy a támogatott vállalkozások között min. 800 m távolságnak kell lenni. 4000 lélekszám alatti települések esetén, tevékenységi körönként maximum 1 vállalkozás kaphat támogatást.

Támogatás leírása

A Köszönömabc.hu minden hónapban Wellness hétvégékkel, és több százezer forint értékű ajándékkal jutalmazza a Magyar vállalkozások vásárlóit, egy országos promóció kertein belül, hogy többet vásároljanak Magyar vállalkozásoknál.

Promócióban való részvétel feltétele: A vásárlóknak el kell költeniük min. 3000 Ft-ot a Promóciókban részt vevő támogatott vállalkozásoknál, és kapott bizonylat sorszámát feltölteni a www.koszonomabc.hu weboldalon. A Köszönömabc.hu minden hónap első hétfőjén sorsolás útján választja ki a havi ajándékok nyerteseit.

A promóciók ajándékai: A promóciókban kisorsolt ajándékokat a Köszönömabc.hu szponzorai biztosítják.

 

 

te csak nyerhetsz!

 

  • Mi adjuk az ajándékokat, hogy a vásárlóid többet költsenek nálad. Minden nap Wellness hétvégékkel, és több százezer forint értékű ajándékkal motiválhatod a vevőidet.
  • Ha naponta csak 10 vásárlód költ 300 Ft-tal többet, mert szeretné megnyerni valamelyik ajándékunkat, akkor az több mint 1.000.000 Ft plusz bevétel neked minden évben.
  • Több, és motiváltabb vásárlód lesz. A vásárlók eddig több Milliárd forintot hagytak vállalkozó partnereinknél a nyereményjéátékaink miatt.
  • Kizárólagosságot kapsz.  1 településen belül 4000 lakosonként és tevékenységenént 1 vállalkozás csatlakozását engedélyezzük. Itt nincs konkurencia
  • Teljes marketing támogatás. 

 

szoroanyagok2019 

  

már 2000 vállalkozás csatlakozott

 

Kellett valami újdonság, aminek a Vevők is örülnek. Az elvárásainkat felülmúlta, a cég nagyon korrekt. A változatos és igényes ajándékok a vevőinket is további vásárlásra ösztönzi, így nálunk célhoz ért a program!Köszönjük! :-)"

Jánoki Veronika - Zalakomár - Jánoki Csemege

„Nagyon korrekt csapat! Vállalkozásunk marketingjéhez nagy mértékben hozzájárultak, és csak kedvező tapasztalatokról tudok beszámolni. Ajánlani tudom partnereinknek, és minden hazai kiskereskedőnek, vállalkozónak! "

Lapp Edit - Kaposvár - Pamacs Állateledel boltok

"Remek lehetőség kis üzleteknek, hogy ők is megköszönjék vevőik bizalmát. Aki kételkedne benne, a lehetőség valósi, ahogyan az ajándékok is. Onnan tudom, hogy a mi ajándékcsomagjainkat is meg lehetett már nyerni."

Becsei Szeréna - Magyarspájz.hu

"A programot azért tartom kiváló kezdeményezésnek, mert így alacsony költséggel olyan marketing támogatást kap az üzletem, amelyet ilyen módon saját erőből nem tudnék megoldani. Ugyanakkor előnyös a vásárló számára is, mert kevés időráfordítással nyereményekhez juthat, egyszerűen csak a vásárlásait igazoló nyugták felhasználásával."

Tárkányi Gyöngyi - Kisvárda - Gólya ABC, Hármasúti ABC

"Teljesen korrekt,nálunk működik,a vevőink szeretik,már többen nyertek. "

Kudron Viktória - Szentes - Viki Virág-Ajándék

 "Ez komoly ám, és javasolt időben észbe kapni, mert egy térségből egy szakmabeli, oszt slussz.

 

csatlakozz te is!

nálunk is nyerhetsz kep

 A támogatás ideje: 12 hónap

Havidíj: NINCS!

Jutalék a plusz forgalom után: NINCS!

 

Neked mindössze a promóciók szóróanyagainak legyártási és postaköltségét kell kifizetned. 

19.900 Ft/üzlet/év

(500 db szórólap + 1 db ajtómatrica)

 + AJÁNDÉK 370.000 Ft értékben

Szálloda partnereink jóvoltából most 370.000 Ft értékű Hotel ajándékutalványt küldünk minden újonnan csatlakozó vállalkozónak, melyekkel azonnal megaándékozhatja a legjobb vásárlóit.

ajandek hotel utalványok 

button ingyenes-eloreg 

Az előregisztráció NEM jár fizetési kötelezettséggel. Megvizsgáljuk, hogy igénybe tudod-e venni a támogatást, és kollégánk visszahív az eredménnyel. Az éves díj, amely a promóciók szóróanyagait és a Hotel utalványok legyártási költségét tartalmazza, kizárólag a jelentkezés pozitív elbírálása után esetén fizetendő az Express One futárcéggelnek, a szóróanyag csomag átvételekor. 

Az utánvét díja: 19.900 Ft/üzlet (kézhezvételkor fizetendő) 

 

Kérdéseid vannak?

 

 Keress minket bizalommal. Munkatársunk minden kérdésedre válaszol.

Ügyfélszolgálat munkanapokon 9-16 óráig.

Tel.: 06202609506

 

kereskedoi11

  • Kiss Tamás
  • Telefon: 06-20-260-9506  
  • Munkanapokon: 09:00-17:00
  • Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.