Kereskedői oldal

kisboltoknagy meglepik borito

 

 

 A Nyugtajáték

2014 óta azok a vásárlók, akik 3000 Ft fölött vásárolnak a játékban részt vevő Magyar vállalkozásoknál, és a kapott bizonylat sorszámát feltöltik a www.koszonomabc.hu oldalra, minden hónapban Wellness hétvégéket és több százezer forint értékű ajándékot nyernek a vásárlásaikkal.

Szeretnéd, hogy a Te vállalkozásod vásárlóit is megajándékozzuk? Csatlakozz TE is az ország legnagyobb, kisvállalkozókat támogató játékához, hogy a vásárlók a Te vállalkozásodnál vásárolva is megnyerhessék a havi ajándékaink. Növeld a vállalkozásod forgalmát havi költségek NÉLKÜL.

 

 

 button regisztralom-az-uzletem

ÉVES DÍJ: 19.900 FT

 

 

Ezt kapod évi 19.900 Ft-ért

 • 1 éven keresztül a Te vásárlóid is megnyerhetik a havi ajándékainkat
 • Havonta megkapod a nyugtajáték plakátját INGYEN
 • Küldönk egy ajtómatricát, és 500 db szórólapot a játék leírásával INGYEN
 • Kizárólagos részvétel a nyugtajátékban a településeden* (1 településen belül 4000 lakosonként és tevékenységenént 1 vállalkozás lehet nyugtabeküldőhely. Itt nincs konkurencia)
 • 1 évig mi adjuk az ajándékokat, hogy a vásárlóid többet költsenek nálad. Minden nap Wellness hétvégékkel, és több százezer forint értékű ajándékkal motiválhatod a vevőidet.
 • Ha naponta csak 10 vásárlód költ 300 Ft-tal többet, mert szeretné megnyerni valamelyik ajándékunkat, akkor az több mint 1.000.000 Ft plusz bevétel neked minden évben.
 • Több, és motiváltabb vásárlód lesz. A vásárlók eddig több Milliárd forintot hagytak vállalkozó partnereinknél a nyereményjéátékaink miatt.

 

szoroanyagok2019 

 

 + GRÁTISZ 370.000 Ft értékben

Csatlakozz most a nyugtajátékhoz, és Szálloda partnereink jóvoltából 370.000 Ft értékű Hotel ajándékutalványt küldünk neked, melyekkel azonnal megajándékozhatod a legjobb vásárlóidat. 

ajandek hotel utalványok

 

A NYUGTAJÁTÉK ÉVES DÍJA: 19.900 FT

button regisztralom-az-uzletem 

Az előregisztráció NEM jár fizetési kötelezettséggel. Megvizsgáljuk, hogy nem-e előzött meg valamelyik konkurensed,  Az éves díj kizárólag a jelentkezés pozitív elbírálása után fizetendő az Express One futárcégnek, a szóróanyag csomag átvételekor. 

 

NYerőboltok véleménye

Kellett valami újdonság, aminek a Vevők is örülnek. Az elvárásainkat felülmúlta, a cég nagyon korrekt. A változatos és igényes ajándékok a vevőinket is további vásárlásra ösztönzi, így nálunk célhoz ért a program!Köszönjük! :-)"

Jánoki Veronika - Zalakomár - Jánoki Csemege

„Nagyon korrekt csapat! Vállalkozásunk marketingjéhez nagy mértékben hozzájárultak, és csak kedvező tapasztalatokról tudok beszámolni. Ajánlani tudom partnereinknek, és minden hazai kiskereskedőnek, vállalkozónak! "

Lapp Edit - Kaposvár - Pamacs Állateledel boltok

"Remek lehetőség kis üzleteknek, hogy ők is megköszönjék vevőik bizalmát. Aki kételkedne benne, a lehetőség valósi, ahogyan az ajándékok is. Onnan tudom, hogy a mi ajándékcsomagjainkat is meg lehetett már nyerni."

Becsei Szeréna - Magyarspájz.hu

"A programot azért tartom kiváló kezdeményezésnek, mert így alacsony költséggel olyan marketing támogatást kap az üzletem, amelyet ilyen módon saját erőből nem tudnék megoldani. Ugyanakkor előnyös a vásárló számára is, mert kevés időráfordítással nyereményekhez juthat, egyszerűen csak a vásárlásait igazoló nyugták felhasználásával."

Tárkányi Gyöngyi - Kisvárda - Gólya ABC, Hármasúti ABC

"Teljesen korrekt,nálunk működik,a vevőink szeretik,már többen nyertek. Ez komoly ám, és javasolt időben észbe kapni, mert egy térségből egy szakmabeli, oszt slussz."

Kudron Viktória - Szentes - Viki Virág-Ajándék

 

Kérdésed van?

 

Keress minket bizalommal. Munkatársunk minden kérdésedre válaszol.

Ügyfélszolgálat munkanapokon 9-16 óráig.

Tel.: 06202609506

 

kereskedoi11

 • Kiss Tamás
 • Telefon: 06-20-260-9506  
 • Munkanapokon: 09:00-17:00
 • Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.